Jump to Navigation

Концерт на Деси Добрева

Sunday, 15 October, 2017 - 18:00

Мили членове и приятели,

Концертът на Деси Добрева, ще се проведе в неделя, 15 октомври 2017 от 18.00 часа в Македонският Клуб с адрес 3 Enterprise Cresent, Malaga 6090

Вратите на клуба ще са отворени от 17.00 часа и на място може да закупите и получите своите билети, ако все още не сте го сторили.

Цените на билетите са:

  • $50.00 - за възрастни
  • $30.00 - за ученици, студенти и пенсионери
  • безплатно за деца под 10 годишна възраст

На концерта не се допуска внасяне на напитки и храна. Клубът е оборудван с бар и кухня където можете да закупите както алкохолни, така и безалкохолни напитки. A нашите приятели от македонският клуб ще приготвят с удоволствие вкусни кебапчета и кюфтета с пържени картофи и сладка за тези от вас, които желаят да си закупят.

Много от вас ще си спомнят Деси Добрева като любимка на зрителите от "Шоуто на Слави", изпълнителка на вечни песни като "Катерино Моме", "Лудо Младо" и др. Прясна новина за Деси е, че тя току що спечели награда за най-добро поп видео и най-добра поп песен с песента си "Тази нощ" в Akademia Music Awards, Los Angeles през септември 2017.


Click above image for video...

Моля донесете доброто си настроение и удобни обувки за танци и веселие. А тези от вас които желаят могат да облекат и народни костюми за по-автентично представление.

От КомитетаMain menu 2

Dr. Radut Consulting